Den bruna maten

Jag lyssnade på Morgonpasset i P3 imorse och hörde att de intervjuade en bloggare som helt enkelt lagade mat från gamla 1970- tals recept. Jag vet inte om ni har samma fascination för gamla kokböcker som mig, men självklart var jag tvungen att kolla upp den här bloggen.

Herregud säger jag bara. Saknar ord, så äckligt och hysteriskt roligt på samma gång.

Leverstuvning i paprika med ananas.




Makrillaladåb.


/Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Magasinprojektet

Vi är fyra bloggälskande studenter som vill lyfta fram det bästa i bloggvärlden. Här har vi samlat inspiration till vårt magasin IDEM där bloggare står bakom allt material. Vi tipsar om annorlunda bloggar och annat roligt som vi varit med om
RSS 2.0 bloglovin