The Man Repeller

Här kan ni gå in och kika på en härlig modeblogg!





















/emmy

Halloween

Hej! Hoppas alla har haft en rolig helg. Själv var jag på halloweensittning och det var jätteroligt. Jag och några kompisar var utklädda till The Simpsons och vi vann pris, woho! :D

Var det någon annan som var utklädd i helgen? I så fall kan ni skriva en liten kommentar. Det är alltid roligt att titta på. Om det blir ett par stycken så gör jag ett inlägg av det!



Zombie boy



det här är nog den bästa sminkreklamen jag någonsin sett

/maria

Snart tar jag helg

Tjoflöjt!

Jag gör som mina favoriter i Vakna med The voice och skriker: FREDAG! FREDAG! FREDAG! FREDAG! FREDAG!

Jag ska ta helg om en timme tror jag. Jag ska plugga lite till sen förtjänar jag att slänga plugget åt sidan för någon dag :D Jag sitter just nu och transkriberar ett seminarie som jag och Frida var på i måndags som hette #journalistroll. Där diskuterades det om hur framtiden ser ut för journalisterna. Det är det som jag och Frida skriver om i vår kandidatuppsats. Att transkribera är inte roligt att alls... Det innebär att man ska "skriva av" ljudinspelningar och ibland är det så svårt att höra vad folk säger eftersom de ska envisas med att prata så SNABBT!! Så jag har skrikit rakt ut några gånger här hemma. Det är skönt att avreagera sig lite :) Igår satt jag i sju timmar och hade då klarat av 54 minuter och totalt är det 2.05, wiiiiie!

Jaja! Min favoritbloggare Alex Schulman lade här om dagen upp ett roligt klipp i sin blogg. Jag tycker det är himlans roligt med lite felsjungningar! Är det någon som har någon rolig på lager? Min storasyster fick Michael Jacksons Dirty Diana om bakfoten, istället för att sjunga Dirty Diana sjöng hon It'll be the end of..
Man hade iofs kunnat göra klippet lite snyggare men det är roligt ändå B-)



Take This Lollipop

Om ni inte redan gjort det tycker jag ni ska surfa in på www.takethislollipop.com för att få en tänkvärd men framför allt rolig/läskig upplevelse. Mer tänker jag inte avslöja!

Nu ska jag återgå till att transkibera intervjuer till min och Emmys uppsats...
/Frida

Betches love this

"Every betch knows that being hungover sucks. We imagine being hungover is how nice girls feel all the time: fucking awful."



hihi rolig sida, allt handlar om betches, betch of the week, betchografy, the betchlist m.m. mer betch saker hittar ni här

/maria

Halloween hos Söta saker,

Letar ni efter inspiration till Halloween? Tips på något att baka hittar ni hos Söta saker.
'
/Emma

Paper flags and pom poms

Sugen på att dekorera med vimplar? Kolla in det här inlägget av A Beautiful Mess.

/Emma

Erato

Det här videoklippet har cirkulerat på facebook och flera bloggar och resten av det där internet, så då kan ju inte vi vara sämre!

Superduktiga tjejer!



/Emma

Höstfavoriter

Inspirerad av Emmy tänkte jag visa lite saker jag gillar. Mina favoriter just nu är:


Mina nya skor <3


Sällskapsspelkväll med te och bullar och världens bästa vänner när det är ruskigt ute.


Roliga knästrumpor från Monki.


Att promenera runt Strömmen och mata gräsänder längs vägen.



/Frida

Sania Claus

Lite snygga kläder så här på måndagsmorgonen känns inte helt fel. Den här bloggaren har blivit framröstad till årets vardagschic 2010. Har personligen alltid haft lite svårt för den typen av priser, låter alltid liiite larvigt i mina öron. Men! Snygga kläder det har hon!

Hennes blogg hittar ni här

 

/maria


Girl Walk // All day

Via Niotillfem och Got a girl crush hittade jag den här videon (och projektet) som iallafall gjorde mig glad en regnig tisdagskväll!

Official Trailer: Girl Walk // All Day from Girl Walk // All Day on Vimeo.

 

Girl Walk // All day är, vad jag förstår, ett pågående projekt. Här hittar man deras projektblogg och så här säger de själva:

The idea behind Girl Walk // All Day emerged from our desire to expand the boundaries around the idea of the traditional music video.

 

/Emma


Bageriet och köket

Via Söta saker hittade jag den här bloggen. Hos Bageriet och köket presenteras recept snyggt och stilrent.



/Emma

Länkkärlek

Vi på magasinprojektet tycker om att dela med oss av en massa fina bloggar. Jag trillade in på en blogg som drivs av en tjej med världens finaste namn- EMMY! Hon har gjort ett inlägg där hon länkar till några av sina favoritbloggar. Resten av hennes favoriter hittar ni i länklistan till höger. Sånt gillar vi!





/emmy

Saker jag tycker om idag

Jag har inspirerats lite av detta inlägg hos Nio till fem. Så här kommer lite saker som jag tycker om idag:


Min kompis Erika fyller år. Hurra hurra hurra!



Mysig frukost framför...



... VAKNA MED THE VOICE!!! Fast det tycker jag om varje dag. Jag är en frukost- och vakna med the voice- nörd!



min FILT! den har två gosiga sidor och jag kan inte bestämma mig för vilken jag gillar mest :)))






min nya app!


Det var allt för denna morgon. Kika in senare för något fräsigt bloggtips!

/Emmy





"Frida is an indescribably ignorant ninny and a glaring scruffy-looking cheap Internet loiterer."



Glömt blogga idag! Fy på mig. Men så här på kvällskvisten hittade jag en sida som är lite smårolig om man känner att man har behovet av att förolämpa någon på ett intelligent sätt. Tyvärr på engelska, men skoj ändå. Bara att fylla i namn på personen man vill förolämpa så fixar Intellisult resten.


/Frida


Inspirationslös

Idag har jag noll inspiration, inte minsta lilla mini idé om vad jag skulle kunna tipsa om... Såg en väldigt söt och rolig film för någon vecka sedan… Submarin hette den, tror fortfarande att den går på bio. Den borde ni se.




/maria


Den bruna maten

Jag lyssnade på Morgonpasset i P3 imorse och hörde att de intervjuade en bloggare som helt enkelt lagade mat från gamla 1970- tals recept. Jag vet inte om ni har samma fascination för gamla kokböcker som mig, men självklart var jag tvungen att kolla upp den här bloggen.

Herregud säger jag bara. Saknar ord, så äckligt och hysteriskt roligt på samma gång.

Leverstuvning i paprika med ananas.




Makrillaladåb.


/Emma

Pärlans

Pärlans Konfektyr verkar vara en populär arbetsplats i bloggosfären, till exempel Jessica Silversaga jobbar ju där. När jag stött på Pärlans i olika bloggsammanhang har jag många gånger funderat på hur det är som arbetsplats, så det är med glädje jag berättar att Pärlan nu har en blogg! Snyggare arbetsplats får man leta efter...



Alltså mums, kanske dumt av en sötsaksberoende person att ge sådana här tips...

/Emma


Jonna Jinton

Hej på er!

Idag vill jag tipsa om Jonnas blogg. Förra sommaren lämnade hon Göteborg för att bosätta sig i en liten by som heter Grundtjärn. De första månaderna levde hon utan varmvatten, dusch och tvättmaskin. Hon överlevde den norrländska vintern i en stuga utan isolering. Det enda hon hade var en kamin och vedspis. På bloggen delar hon med sig av sitt äventyr. Jättecool tjej!












/emmy


Triangle trianlge

bra bilder, bra fotografer och massor av länkar. triangle triangle är grejen och kvalitet är ordet.

/maria

Bloggproggen



För dig som gillar musiktips och roliga och bra klipp vill jag idag tipsa om vår klasskompis Kim Svenssons tumblr, Bloggproggen. Det mesta är rebloggat, men inte desto sämre för det!


/Frida


JUL

Någon gång precis efter midsommar brukar jag börja längta efter jul. Det kan vara den absolut mysigaste tiden på året. Allt luktar gott, smakar gott och så har man alltid tända ljus. Jag brukar vara ganska ensam om att längta efter vinter och minusgrader när man gå runt i shorts, men nu har jag hittat någon som faktiskt är snäppet värre.

sannas christmas, där är det jul året om.

skönt att veta att det alltid finns någon som är lite knäppare...

 

/maria


XVII

Räknas kanske inte som ett  nytt tips eftersom vi tipsat om dem förrut, de finns med i länklistan till höger och ni hittar dem i vårt magasin IDEM. Men påminnelser är aldrig fel, kolla in XVII.



/Emma

Sälen

Igår åkte jag hem till Ludvika för att idag rulla vidare till Sälen. Ska försöka ge mig på en minifjällvandring under några dagars semester. Men ärligt talat ser jag lika mycket fram emot att sitta och läsa en bok och kolla ut på fjället och elda i brasan. Vi var uppe i Sälen några dagar förra året också, så här såg det ut då:




/Emma

Ulicam

Jag tänkte att jag skulle tipsa er om en av de bloggare som deltog med material till vårt magasin. Om ni kikar in hos Ulicam är jag övertygade om att ni kommer bli imponerade.















/Emmy

måndag

Hej på er! Jag ska alldeles strax iväg till skolan för att träffa frida lite. Vi kommer nu att skriva uppsats fram till jul och det gäller att komma igång redan från början. Lite kortfattat ska vi skriva om journalisternas roll i det nya mediesamhället och deras relation till sociala medier. Ska bli skitkul faktiskt!

Vi hörs lite senare, ska leta fram någon bra blogg åt er!

/emmy

Söndagsångest?

Oavsett om du känner dig nere eller riktigt lycklig denna söndag kan du besöka emotionalbagcheck.com. Antingen för att bli hjälpt eller hjälpa. Hur går det då till? Jo, är du i behov av lite uppmuntring skriver du ner vad som tynger ditt hjärta och sen kommer en uppmuntrande sång som ett brev på posten (eller ja, i ett mail). Känner du för att hjälpa till får du i uppdrag att välja ut denna uppmuntrande sång. Förhoppningsvis blir alla blir nöjda, magasinprojektet gillar!

/Frida

Om

Min profilbild

Magasinprojektet

Vi är fyra bloggälskande studenter som vill lyfta fram det bästa i bloggvärlden. Här har vi samlat inspiration till vårt magasin IDEM där bloggare står bakom allt material. Vi tipsar om annorlunda bloggar och annat roligt som vi varit med om
RSS 2.0 bloglovin