Monkinodraw

Tänkte komma med ett gammalt hederligt bloggtips också. Är ju lite det som är poängen med den här bloggen trots allt, att vi ska hjälpa varandra hitta rätt på stora Internet. Hur som helst ramlade jag över en blogg häromdagen med en tjej i rosa hår som genast fångade mitt intresse. Tjejen gör dessutom fantastiska tavlor och verkar vara allmänt härligt kreativ! Här hittar ni bloggen.

/Frida

Jullov

Nu har jag haft min sista schemalagda lektion före jul, så nu kan man säga att jag har jullov. Ska finslipa lite på uppsatsen och sånt, men känns som att jag faktiskt kommer kunna ta det lugnt över jul, vilket känns väldigt bra! Nu vill jag visa världens finaste skor, åtminstone jag föreställer mig att livet vore lite enkare i dessa. Miniönskelista såhär inför jul.
Från Topshop.
/Frida

The fistpumps

Här är en liten sak ni säkert inte visste om Emmy. hon är en del av den fantastiska duon The Fistpumps!/maria

Hard to explain

Hittade den här bloggen idag. Som namnet antyder, lite svårt att beskriva så ta er en titt. Lite annorlunda i alla fall.
Här är några skärmdumpar från hardtoexplain.
/Emma

Is it old?

Den fantastiska sidan isitold.com håller koll på länkars färskhet. Här kan du se hur fräscha dina länkar är innan du sprider dem vidare och hur många gånger de twittrats. Magasinprojektet.blogg.se är tydligen OLD, hoppas ni gillar oss i alla fall!

/Frida

Svenska problem

Glad december på er! Här kommer en bild från min nya favortiblogg, SWEDISH PROBLEMS.

/Frida

Om

Min profilbild

Magasinprojektet

Vi är fyra bloggälskande studenter som vill lyfta fram det bästa i bloggvärlden. Här har vi samlat inspiration till vårt magasin IDEM där bloggare står bakom allt material. Vi tipsar om annorlunda bloggar och annat roligt som vi varit med om
RSS 2.0 bloglovin