Slutspurt

God morgon! Idag börjar en ny och stressig vecka. På fredag har vi deadline för vårt projektarbete, vilket innebär att magasinet ska vara klart då. Vårt mål med projektet är att få tidningen tryckfärdig, vilket innebär att den inte kommer vara tryckt på fredag. Så den här veckan kommer det bli långa dagar, men det gör inte särskilt mycket för det är roligt att sitta och pilla i InDesign. Så nu ska vi köra järnet!!

/Emmy

Kommentarer
Postat av: Lina

Har ni tänkt att fortsätta driva bloggen efter att projektet är klart möjligtvis? Kanske fortsätta med ett till magasin? Gillar verkligen hela upplägget, er tanke med det hela. :)

2011-05-31 @ 14:42:20
URL: http://esteterier.blogspot.com/
Postat av: magasinprojektet

Hej Lina! Tack så mycket, vi blir jätteglada :) Vi kommer fortsätta med vårt projekt även när kursen är avslutad, och vi ska även hålla bloggen igång. Jättekul att du gillar vår idé!

2011-05-31 @ 14:49:17
URL: http://magasinprojektet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Magasinprojektet

Vi är fyra bloggälskande studenter som vill lyfta fram det bästa i bloggvärlden. Här har vi samlat inspiration till vårt magasin IDEM där bloggare står bakom allt material. Vi tipsar om annorlunda bloggar och annat roligt som vi varit med om
RSS 2.0 bloglovin